Forside > Firma info

Firma information

Kontakt- samt bankoplysninger kan findes på siden Kontakt. Telefon og e-mail vil typisk blive besvaret af Tess Eir Ravna Sachmann, Erik Dalgaard eller Susanne Dernoff.

Lidt om firmaet

HELPAN er det gamle oldnordiske ord for HJÆLPEREN, hvilket vi syntes passer godt som firmanavn, da vi hovedsagelig beskæftiger os med førstehjælp, det præhospitale område, brand og sikkerhed.

Tess Eir Ravna Sachmann etablerede Helpan i april 1998, hvor et af de tidligere børneværelser på Skeevej blev indrettet til kontor og lager. Meningen var at firmaet blot skulle have en ansat, nemlig "Chefen selv".

I løbet af årene har det udviklet sig til at kontoret er flyttet til et større lokale, der er bygget lager og flere instruktører underviser for Helpan. Denne udvikling ser vi selvfølgelig positivt på og glæder os over at flere og flere vælger at bruge os til at undervise på deres kurser, ligesom mange nu vælger at købe førstehjælps- og brandudstyr igennem søsterfirmaet HelpanSafety.

I november 2005 blev ideen om at dele HELPAN i to afdelinger en realitet. Virksomheden blev inddelt i henholdsvis en kursusafdeling (Helpan.dk) og en produktafdeling/internetbutik (HelpanSafety.dk).
Helpan 2018 | Skeevej 107, DK-4370 St. Merløse | Telefon 57 60 01 11 | Mobil 40 44 78 99| E-mail: helpan@helpan.dk | CVR: 39734761
Design og Umbraco CMS af Valeo.dk